خدمات ثبت و تغییرات شرکت ها

بخش خدمات ثبت و تغییرات شرکت نوین حساب گیسو به عنوان یک مشاور امین در حوزه راه اندازی کسب و کار، افتخار دارد که در حوزه تاسیس و راه اندازی شرکتها، پیگیری امور مربوط به ثبت برند و برندسازی و تمامی موارد مربوط به تغییرات، خدمات مورد نیاز کسب و کار شما را در چارچوب آخرین قوانین در اختیارتان قرار می دهد.

خدمات مشاوره ویژه ثبت شرکت ها

خدمات ثبت و تغییرات شرکت ها شامل موارد زیر می شوند:

ثبت شرکت (آگهی تاسیس)

انتخاب نام شرکت

ثبت علائم تجاری

افزایش / کاهش سرمایه

ورود / خروج شریک

تغییر آدرس قانونی محل فعالیت شرکت

تعیین سالانه بازرسین

تغییر / ابقای مدیران

تصویب صورت های مالی

تعیین روزنامه کثیر الانتشار

اعمال تغییرات اساسی در نوع و فعالیت شرکت

پلمپ دفاتر قانونی

اخذ کارت بازرگانی

نیازمند اطلاعات بیشتر درباره خدمات ثبت و تغییرات شرکت هستید؟

همه چیز درباره ثبت شرکت؟

ثبت شرکت از آن دسته کارهایی است که خیالتان را راحت میکند. چراکه ثبت شرکت باعثِ حفظِ مالکیت معنوی شما در زمینه تجارتِ مورد نظرتان میشود . شرکت شما بدون ثبت شدن ، در حقیقت هیچ گونه هویتی ندارد. ثبت شرکت ، همان نشانِ حاکمِ بزرگ میتی کُمان است که باعث میشود شرکت شما شان و شخصیت بگیرد و هرجایی که وارد میشود مورد احترام بوده و حرفی برای گفتن داشته باشد.

اگر سوداییِ افتتاح یک شرکت هستید ، قبل از هرچیزی باید به فکر اعتبار بخشی به آن باشید.

ثبت شرکت اولین گام برای ابرازِ وجودِ شرکتِ شما به عنوان یک شخصیت حقیقی و حقوقی است. ثبت شرکت اولین مرحله از تجاری سازی برند و شخصیت بخشی به شرکت شماست.

اصلا خودتان را تصور کنید که میخواهید یک جفت کتانیِ ورزشی خریداری کنید . از آنجایی هم که فرضِ محال ، محال نیست  فرض میکنیم که در بازار تنها دو نوع برند ورزشی وجود دارد . برندِ شرکتِ سیروس پِستانک و برند شرکت آدیداس!

کمپانی سیروس پِستانک ، حتی اگر سه جفت کفش را به مبلغِ 1000 تومان بفروشد ، شما باز هم اعتماد نمیکنید تا پاهایتان را به دستِ این قاتلِ خاموش بسپارید . چرا ؟

چون مشهود است که  شعارِ این برند ، نارضایتی مشتری است .

واضح است که این شرکتِ مخوف (که قطعا در یک زیر پله نمور و تاریک و خارج از شهر اقدام به فعالیت میکند) هیچ نوع ثبت قانونی نشده و شما در ناخودآگاهتان به شرکتی که در جایی ثبت نشده باشد اعتماد نمیکنید چون در حقیقت هویتی ندارد . حتی اگر محصولاتش را در راه خدا و بی هیچ مطالبه ای  به شما عرضه کند.

حداقل مبلغ برای ثبت شرکت چقدر است؟

ممکن است شنیده باشید که بعضی موسسات مثلا با دریافت تنها بیست هزار تومان میتوانند برای شما فرایندِ ثبت شرکت را محقق کنند. شما نباید فوراً اغوا شده و این مبلغِ هرچند ناچیز را به حساب آنها واریز کنید . بعضی ازین موسسات تنها هدفشان کلاه برداریست و از هزاران نفر مثل شما این مبلغ را دریافت کرده و بعد هم فِلِنگ را میبندند !

اگر نمیخواهید خودتان این کار را کنید و قصد دارید این پروسه را به یک موسسه واگذار کنید ، قبل از هر اقدامی لطفا تحقیقات لازم را جهتِ یافتنِ معتبر ترین موسسه و گرفتنِ مشاوره برای ثبت شرکتتان انجام دهید.

چون حداقل هزینه برای ثبت شرکت ،100 هزار تومان است و به مبالغی کمتر از این ، شک کنید و اعتماد نکنید.

چند پرسشِ رایج درباره ثبت شرکت؟

شاید برایتان سوال پیش بیاید که 1 نفر میتواند به تنهایی ثبت شرکت کند؟ شرکت شما اگر از نوع مسئولیت محدود باشد ، میتواند حداقل با دو نفر سهامدار تاسیس شود .

البته این نوع شرکت میتواند اصلا هیئت مدیره نداشته باشد و صرفاً توسط یک مدیرعامل، اداره شود. سوال دیگر ممکن است در زمینه اعمالِ برخی تغییرات بعد از ثبت باشد. قوانین ثبت شرکت برای شما قابلیت انعطاف زیادی را قرار داده.

مثلا اگر بعد از ثبت ، شرکت هرگونه تغییراتی در زمینه ورود و خروج سرمایه ، انحلال شرکت ، تغییر آدرس شرکت و سمتِ شرکاء و مدیران و …، داشته باشد ، میتواند اعمال کند.

پرسش دیگر که بعداً به صورت مبسوط به آن می‌پردازم درباره مدارکِ لازم جهت ثبت شرکت است .

شما برای این کار احتیاج به سه فاکتور اساسی دارید :

  • تسلیم کردنِ گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسانِ شرکت
  • تمامی افراد باید کپی برابر با اصلِ شناسنامه و کارت ملی شان را ارائه دهند
  • فیشِ گواهی 35% واریزِ سرمایه در یکی از شعب بانکهای سراسر ایران ( البته اگر شرکتتان از نوعِ سهامی خاص باشد)

مورد دیگر اینکه ممکن است شرکتی ، طیِ یک سال مالی هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد . آیا برای همچین شرکتی باید مالیات پرداخت کنید؟

قطعا خیر . شما اگر به موقع بِجُنبید و زرنگ باشید میتوانید با تسلیم یک اظهارنامه  ، عدم فعالیت خود را ابراز کنید .

اظهار نامه در موعد مقررش توسط اداره دارایی تنظیم و اداره می شود.  دیگر نگرانِ پرداخت مالیات برای شرکتی که یک سال اصلا فعالیتی انجام نداده ، نباشید .

دسته بندی کلی شرکت‌ها کدامند؟

– شرکت های تجاری:

ممکن است دو یا چند نفر تصمیم به تاسیس یک سازمان بگیرند. هر یک ازین ها سهمی را یا در قالب نقدی یا ارائه یک محصول و خدمت ، در کار می آورد . تا یک اقدام تجاری خاصی را انجام دهند. این افراد تمام سود و زیانی که ازین کار به دست میاورند را بین خود تقسیم کرده و تازه اینجاست که معنایِ حقیقیِ تجارت و سهیم بودن در همه چیز ، متجلی می شود.

شرکت های مدنی :

در این نوع شرکتها ، اموال شرکاء برای خودشان است و سود زیانی که از شرکت حاصل شده به خودشان باز میگردد . لازم به ذکر است که عقد مساقات ، مضاربه و مزارعه هم از این نوع شرکتها هستند.

مراحل ثبت شرکت ( به صورت آنلاین) چیست؟

در گذشته ثبت شرکت مراحلِ کمرشکن و خانه خراب کنی برای فرد متقاضی داشت که در عصرِ جدید، خوشبختانه تمام آن پروسه کسالت آور در مراجعه شما به سایت ثبت شرکت خلاصه شده.

، لینکِ سامانه ثبت شرکت است. http://irsherkat.ssaa.ir

شما بعد از ورود به این صفحه ، به فرمی بر میخورید که باید گام به گام آن را تکمیل کنید.

  • تکمیلِ اطلاعات مربوط به متقاضی( نامِ موسس شرکت و قیدِ سِمت و جایگاه)
  • تکمیل اطلاعات مربوط به شخص حقوقی
  • تعیین نوع شرکت
  • اسم را برای شرکت خود پیشنهاد دهید( نام ها باید مطابق با فرهنگ جمهوری اسلامی باشند ، فارسی باشند، لاتین نباشند ، تکراری هم نباشند)
  • حالا با کادری  مواجه می شوید که باید در آن نوع فعالیت شرکت خود را قید کنید. شما باید تعیین کنید که فعالیت شرکت مورد نظرتان از نوع محدود است یا نامحدود.(تازه این قابلیت هم دارید تا اگر خواستید شرح اضافه ای درباره نوع فعالیت خود بدهید ، ضمیمه متن کنید)
  • بعد از تکمیل قسمت بالا باید واردِ صفحه اطلاعات مرکز اصلی شوید

 پُرکردن بخش اطلاعات مرکز اصلی :

  • در بخشِ اطلاعات مرکز اصلی ، شما باید اطلاعاتی که مربوط به کد پستی، محلِ اصلیِ استقرارِ شرکت و تلفن را ارائه دهید. در ضمن گاهی ممکن است که آدرس ایمیل و فَکس(دورنگار) را نیز از شما مطالبه کند که در صورت لزوم ، در همین صفحه قرار دارد
  • بعد از گذراندن مراحل بالا، هم اکنون شما وارد صفحه مربوط به سرمایه شرکت شدید. شما باید جنس و نوعِ سرمایه آورده به شرکت خود را مشخص کنید . تعیین کنید که از نوع نقدی است یا غیر نقدی ، سهام با نام است یا بی نام . شما باید دقیقا ارزشِ ریالی هر سهم را نیز قید کنید.

وارد کردن اطلاعات شخصی :

  • در گام بعدیِ پروسه ثبت شرکت ، نوبت به پُر کردن فرمِ مربوط به اشخاص میرسد . اگر شخصِ حقیقی هستید اطلاعات شخصیِ خواسته شده را ثبت کنید و اگر شخصِ حقوقی هستید باید سه فیلد فعال شده که شامل : فارسی ، تابعیت و کد ملی می شود را تکمیل کنید.
  • اگر شخصِ حقیقی هستید باید اطلاعات شخصی را وارد کنید . در قسمت بعد شما باید اطلاعاتی که مربوط به سرمایه و سهامِ شخصی که در همان صفحه اشخاص دیدید را تکمیل کنید
  • باید اطلاعات جامعی که درباره سِمت موسس و مدیرعامل را درخواست کرده ارائه دهید
  • تعیین تاریخ اعتبار سِمت ( شروع و پایان)
  • اگر جایگاه شما در سازمان به گونه ای است که آدم مهمی هستید و به اصطلاح رئیس شمائید ، باید قید کنید که حقِ امضا دارید یا خیر

آیا قصد افتتاح شعب دیگری دارید؟

  • حالا آنها ، شما را با پرسشی چالشی مواجه میکنند . از شما میپرسند که آیا قصدِ افتتاح شعب دیگری در سالهای آتی را دارید یا خیر. اگر قصدش را دارید باید در صفحه مربوط به شعب، اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید . اگر هم که حوصله تاسیس شعبه را ندارید، این صفحه را نادیده گرفته و به ادامه کارِ ثبتِ شرکت بپردازید!
  • وارد صفحه روزنامه شده و روز و ماه شروعِ سالِ مالی را تعیین کنید
  • یکی از مهمترین صفحات ، صفحه اساسنامه است. شما باید اساسنامه شرکت یا موسسه تان را ارائه دهید . در این بخش فرمهای پیش فرضی که مربوط به اساسنامه و شرکتنامه هست را باید پر کنید.  حالا دیگر نوبت به بارگذاری کپی برابر با اصلِ اساسنامه شرکت شما در سایتِ ثبت شرکت فرا رسیده.
  • حالا به قسمتی از کار رسیده اید که باید مدارکِ درخواستی در این بخش را با توجه به نوع شرکت خود تکمیل کنید
تاییدیه پذیرش متقاضی
  • حالا رایانه شما به شما تائیدیه پذیرش متقاضی را ارئه میدهد. شما باید این متن را دقیقاً مطالعه کنید. از ویژگی های مفیدی که ثبتِ  اینترنتی شرکت ها دارند این است که شما میتوانید در هر زمان و بدونِ ارجاعِ حضوری و وقت تلف کردن، به فهرست پیگیری دسترسی داشته باشید و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
  • بعد از اخذ تائیدیه باید اصلِ نسخه صورت جلسه تنظیمی توسطِ شما ، از طریقِ پست سفارشی به آدرسی که در آنجا ذکر شده ارسال کنید . شما لازم نیست برای تسلیمِ این مدرک حضوری مراجعه کنید.
  • اگر صورت جلسه شما تکمیل و بدونِ نقص باشد ، به عنوان آگهی جهتِ انتشار در روزنامه ارسال میشود . اگر هم ناقص باشد متاسفانه باید دوباره کاری کنید و دلایل رد صورت جلسه تان را برسی کرده . طی ابلاغیه که به شما میدهند نقصان را تکمیل کنید.

ثبت شرکت باتوجه به ماهیت و نوعِ شرکت

شما برای ثبت شرکت خود ، باتوجه نوع و ماهیتش باید پروسه ای متفاوت را طی کنید.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود؟

آیا شرکت شما تشکیل شده از حدالقل 2 شریک است؟

این گونه شرکت ها که با این اسم اقدام به فعالیت های تجاری می‌کنند، دیگر سرمایه شان را به سهام تقسیم نمی‌کنند. یعنی در حقیقت هر شخص به اندازه سرمایه ای که در کار آورده متعهد و موظف است .

بعد از ثبت شرکتتان ، حتما باید قیدِ ( با مسولیت محدود ) را ذکر کنید . همین طور نباید اسامی شرکا را قید کنید. اگر نامِ شخصی از شرکا در اسمِ شرکت آورده شود ، آن شخص رَکَبِ بزرگی خورده  است .

چرا که قید نام یکی از این افراد به معنی این است که فردِ ذکر شده ، شریکِ ضمنی است و در برابر همه تعهدات شرکت وظیفه و مسئولیت مستقیم و بلا مانع دارد.

(  فرض کنید وقتی همه کاره شما باشید در صورت ایجاد یک گره مالی یا مثلا زیرآبی رفتنِ یکی از شرکاء ، شما باید یکه و تنها پاسخ گویِ تمامِ پیشامد های ناگوار باشید!)

در این نوع شرکت ها اگر در شرکتنامه یِ تنظیم شده ، تمامِ موارد را بسیط و بدون نقص شرح داده باشید و موارد مربوط به ورود و خروج سرمایه را دقیق ذکر کرده باشید ، دیگر نیازی به تنظیمِ اساسنامه ندارید . در غیر این صورت تسلیمِ اساسنامه به قانون گذار الزامی است .

+ اسناد لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود :

  • دو نسخه از تقاضامه شرکت که حتما امضاء شده باشد
  • دو نسخه از شرکتنامه که آن هم حتما باید امضا شده باشد
  • دو کپی از اساسنامه شرکت که آن هم باید عنایت کرده و امضا کنید
  • اگر موضوع شرکت شما احتیاج به مجوز دارد ، تسلیمِ اصلِ مجوز به مرجع ذی صلاح ضروری است
  • دو برگِ دارای امضاء از صورت جلسه مجمعِ عمومی موسسین و هیئت مدیره
  • چنانچه حوصله خودتان را هم ندارید و به جای شما ، وکیلتان امورِ مربوط به ثبت شرکت را انجام میدهد ، باید وکالتنامه اصلی را ارائه دهید
  • ارائه مدرکی که ثابت کند هیچ یک از افرادِ هیئت مدیره ، سوء پیشینه کیفری و لمیت قانونی ندارند
ثبت شرکت سهامی خاص؟

تعریف این نوع شرکت ها نیز چیزی شبیه به تعریف شرکت هایِ با مسئولیت محدود ، هستند .

هر شرکتی که در آن افراد به اندازه سهمی که در کار آورده اند مسئولیت داشته باشند ، شرکت سهامی خاص است . ولی اینجا دقیقا بر عکسِ شرکت هایِ با مسئولیت محدود ، سرمایه به سهام تقسیم میشود .

پس این گونه میشود که  افرادِ حاضر ، به میزانِ سهامشان در شرکت مسئولیت دارند .

شما برای به ثبت رساندنِ این گونه شرکت ها ، احتیاج به 2 بازرس و حداقل 3 سهامدار دارید. نکته شایان ذکری که باید گوش زد کنیم این است که این 5 نفر ابداً نباید هیچ گونه نسبتِ خونی و فامیلی با یک دیگر داشته باشند !

دیگر لازم نیست که تاکید کنیم در هنگامِ اسم گذاری برای این نوع شرکت ها ، حتما قیدِ “سهامی خاص ” را ذکر کنید .

+ اسناد لازم برای ثبت شرکت  سهامی خاص :

– دو نسخه از اظهارنامه شرکت که حتما امضاء شده باشد

– دو نسخه از اساسنامه که آن هم حتما باید امضا شده باشد

– اگر موضوع شرکت شما احتیاج به مجوز دارد ، تسلیمِ اصلِ مجوز به مرجع ذی صلاح ضروری است

– دو برگِ دارای امضاء از صورت جلسه مجمعِ عمومی موسسین و هیئت مدیره

– چنانچه دوباره دیدید حوصله خودتان را هم ندارید و  به جای شما ، وکیلتان امورِ مربوط به ثبت شرکت را انجام میدهد ، باید وکالتنامه اصلی را ارائه دهید

–  فیشِ اصلیِ گواهی 35% واریزِ سرمایه در یکی از شعب بانکهای سراسر ایران

– ارائه مدرکی که ثابت کند هیچ یک از افرادِ هیئت مدیره ، سوء پیشینه کیفری و لمیت قانونی ندارند

ثبت شرکت سهامی عام ؟

میدانید به چه نوع شراکت هایی که بین شما شکل میگیرد ،  عنوانِ سهامی عام را میدهند ؟

شرکت هایی که سهامشان را در سازمان بورس اوراق بهادار به فروش میرسانند .

ریشه سهامی عام هم از آنجایی می آید که این نوع شرکت ها سهام خود را در بورس به مردم عام میفروشند . آنها کمپانی یا شرکتِ خاصی را برای فروش سهامشان زیر نظر نمیگیرند و وسعتِ خرید و فروششان گسترده تر از این حرف هاست.

همان طور که از نامش پیدا است ، شرکاء این گونه شرکت ها دایره وسیع و عامیانه ای را در بر میگیرد .

دقیقا بر خلاف شرکت های سهامی خاص که سر جمع پنج یا شش نفر بودند ، شرکتهای سهامی عام دلِ دریایی تری برای جذبِ سهامدار دارند !

اصلا اگر خوش شانس باشند و دارایِ فکرِ اقتصادی باشند  ، همین قابلیتِ عام بودن باعث میشود سرمایه آنها سر به فلک بکشد و ارقامِ  نجومی را به خود بگیرد .

شما اگر نتوانید بعد از یک سالِ آغازین فعالیت خود ، به سقف 500 هزار تومان که برای ثبت شرکت الزامی است برسید و یا آنرا افزایش دهید ، دیگر باید قیدِ شرکت سهامی عام را بزنید .

و به این نتیجه برسید که استعداد کافی برای ادامه فعالیت در قالب این نوع شرکت را ندارید ( خیلی مودبانه با اجبارتان برای تغییر کاربری شرکت به شما می فهمانند که مثلا چرا به گل دوزی یا تهیه مربایِ خانگی روی نمی آورید ؟! )

ثبت شرکت در مناطق آزاد؟

از اسمِ این بزرگوار واضح است که رهایی و آزادی زیادی را برای افرادی که اقدام به ثبت شرکت در این مناطق میکنند ، به ارمغان می آورد !

از مزایایِ اغوا کننده ثبت شرکت در مناطق آزاد همین بس که بدانید :

– به مدت 20 سال از پرداختِ مالیات برای هر گونه فعالیت اقتصادی که انجام می دهید ، معاف هستید !

– میتوانید بدونِ ویزا ، هر تعداد که تمایل داشتید اتباع خارجی به کشور وارد کنید

– داشتنِ صد در صدی مالکیت خارجی

– قانون ، حامیِ سرمایه گذاری خارجی شما است

– شما میتوانید بدونِ مرز و محدودیت طعمِ شیرینِ انتقال ارز به سایر مناطق آزاد ایران و کشور های دیگر را بچشید !

– خدمات منعطفِ بانکی و پولی

– واردکنندگان تجهیزاتِ صنعتی و تولیدی و همچنین مواد اولیه ، از پرداختِ حقوقِ گمرکی معاف هستند

– تشریفات و مقررات ساده برای صادرات و واردات کالا های مجاز

( بعد از تحقیق درباره ثبت شرکت در مناطق آزاد ، بیشتر به آینده و مفهومِ زندگی امیدوار شدیم و چند بار وسوسه شدیم تا نوشتنِ مقاله را نیمه کاره رها کرده و به ثبتِ شرکت در منطقه ای آزاد مبادرت کنیم ! )

میدانید که مناطق آزاد کلا به بخش های بندری یا غیر بندری یک کشور میگویند . البته هر شهر بندری و یا غیر بندری ، منطقه آزاد محسوب نمیشود و باید قانون ، آزاد یا اسیر بودنِ آن را تعیین کند !

ثبت شرکت دانش بنیان؟

شرکت های دانش بنیان ، دلسوز ترین شرکتها برای حمایت از اجرا و تولیدِ اختراعات شما هستند .این نوع شرکت ها ، هر نوع ایده بکر شما که قابلیت اجرائی شدن داشته باشد را تحتِ پوشش خود قرار میدهد.

نکته دیگر اینکه در زمره شرکت هایِ دولتی قرار میگیرند .به این علت که 1 تا 50 درصد از 100درصدِ سهم این شرکتها متعلق به یک نهاد آموزشی مثلِ دانشگاه یا اعضایِ هیئت علمی است .

ثبت شرکت تضامنی؟

هر شرکتی که در آن تمام مسئولیت ها را به شما بدهند ، از نوع تضامنی است . این نوع شرکت ، منفور ترین نوع شرکت است که همواره با اقبالِ کمی مواجه شده . یعنی تا زمانی که نهادِ ذی ربط شما را مجبور به ثبتِ این نوع شرکت نکند ، هیچ تاجرِ عاقلی جذبِ این نوع از ثبت شرکت نمیشود !

ثبت درخواست جلسه مشاوره خدمات گیسو

جهت دریافت مشاوره در هر کدام از خدمات مشاوره مالی، شبکه و سخت‌افزار و یا خدمات پشتیبانی نرم افزار های مالی لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

نوع خدمات مورد نیاز(Required)

ثبت درخواست جلسه دمو رایگان راهکاران ابری

جهت آشنایی با محصول راهکاران ابری، لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست جلسه دمو رایگان نرم افزار سپیدار

جهت آشنایی با نرم افزار سپیدار، لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست جلسه دمو رایگان نرم افزار دشت

جهت آشنایی با نرم افزار دشت، لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست جلسه دمو رایگان نرم افزار حامی

جهت آشنایی با نرم افزار حامی، لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

ثبت درخواست جلسه دمو رایگان
نرم افزار CRM سرو

جهت آشنایی با نرم افزار CRM سرو، لطفا فرم را تکمیل نمایید. کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .